Tarieven

Bereken uw netto bijdrage

Kinderdagverblijf Curious Kids is 11 uur per dag geopend. Curious Kids hanteert in 2019 een uurtarief van € 9,44 per uur. Onderstaand worden de maandtarieven weergegeven, afhankelijk van het aantal dagen dat het kind wordt opgevangen.

Aantal dagen

1
2
3
4
5

Aantal uren

48
95
143
191
238

Prijs

44997per maand
89995per maand
134992per maand
179989per maand
224986per maand
De kinderopvang is vrijgesteld van BTW. Bovenstaande maandtarieven zijn dus netto tarieven. Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op 52 weken per jaar. Deze prijzen zijn de prijzen vòòr de aftrek van de overheidsbijdrage en werkgeversbijdrage.

De betaling geschiedt één keer per maand vooruit per automatisch incasso. Betaling blijft ook gehandhaafd bij incidentele afwezigheid van uw kind.

Bovenstaande tarieven zijn alles-inclusief prijzen. Hierbij is onder andere inbegrepen:

• Alle maaltijden; biologisch fruit, dagelijkse warme maaltijd, tussendoortjes en overige etenswaren.

• Alle luiers van Pampers.

• Alle soorten kunstvoeding; ook Biobim.

• Alle lessen/activiteiten, yoga en muziekles.

• De crècheboekjes.

• Kind volgsysteem mappen.

• Ouder- en thema-avonden.

Indien kinderen dieetvoeding gebruiken dienen de ouders dit zelf aan te schaffen en mee te nemen.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding

Toeslagen

Kinderdagverblijf Curious Kids is per 1 Juli 2010 opgenomen in het landelijk register kinderopvang. Ouders kunnen hierdoor aanspraak maken op kinderopvangtoeslag.

Kinderopvangtoeslag bestaat in de meeste gevallen uit twee delen: een overheidsbijdrage en een werkgeversbijdrage. De overheidsbijdrage is afhankelijk van uw toetsingsinkomen. Dit toetsingsinkomen kunt u berekenen op de website van de Belastingdienst Toeslagen. De werkgeversbijdrage wordt uitgekeerd als extra toeslag en is niet afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, maar van uw kosten voor de kinderopvang. U en uw toeslagpartner ontvangen allebei een zesde deel van de gemaakte kosten. Als u alleenstaand bent, wordt dit deel aangevuld tot een derde deel van de kosten. De werkgeversbijdrage keert de Belastingdienst uit als extra toeslag. U krijgt deze dus niet rechtstreeks van uw werkgever. Vragen over de kinderopvangtoeslag kunt u stellen via de BelastingTelefoon. Voor meer informatie kunt u ook de website van de Belastingdienst Toeslagen raadplegen.

Wilt u weten op hoeveel kinderopvangtoeslag u maandelijks recht heeft, klik dan hier voor het rekenmodel kinderopvangtoeslag.

U bent als ouder zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Wilt u gemakkelijk online uw kinderopvangtoeslag aanvragen, klik dan hier.