Over Curious Kids

Curious Kids biedt kleinschalige, professionele en ontwikkelingsgerichte opvang waarbij het individuele kind centraal staat. Elk kind heeft zijn eigen behoeftes en tempo, en individuele aandacht nodig en onze pedagogisch medewerkers spelen hier professioneel op in. Wij vinden het belangrijk dat er opvang op een hoog niveau wordt aangeboden en zorgen dan ook dat er iedere dag bij een maximale bezetting, afhankelijk van de leeftijdsgroep, twee of drie pedagogisch medewerkers aanwezig zijn. Niet alleen hebben deze pedagogisch medewerkers veel kennis en ervaring in de kinderopvang maar zij kunnen ook expliciet inspelen op de individuele ontwikkeling van het kind.

Onderscheidend vermogen

Kinderdagverblijf Curious Kids onderscheidt zich op vele vlakken van andere organisaties. Door kleinschalige, warme maar ook uiterst professionele kinderopvang te bieden is Curious Kids de plek waar uw kindje de beste zorg krijgt. Door zeer kindgericht met hoogopgeleid personeel te werken in combinatie met onderstaande extra activiteiten wordt de ontwikkeling van uw kind op alle vlakken geoptimaliseerd.

Extra aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling:
Kinderdans;
Baby-, dreumes- en peuteryoga;
Babymassage tijdens de yogalessen;
Biologische voeding en versproducten;
Dagelijks een verse warme maaltijd;
Suikervrij beleid;
Snoezelbox voor baby’s.

Extra aandacht voor de creatieve en sociale ontwikkeling:
Muziekles;
Duurzame basismaterialen;
Stimuleren van de fantasie en creativiteit.

Extra aandacht voor de cognitieve ontwikkeling;
Spelenderwijs leren;
Voorschoolse educatieve stimulatie van de peuter. De kinderen worden voorbereid op school door middel van voorschoolse activiteiten.

Virtuele tour Amaliastraat
Virtuele tour Van Woustraat