Buitenspelen babygroep

Op de babylocatie is een tuin waar de baby’s op matten en op kleden heerlijk en veilig in de buitenlucht rond kunnen kruipen. Daarnaast zijn er fietsjes aanwezig waar de oudere baby’s al op kunnen zitten. Ook is er een zandbak en zijn er specifieke speelmaterialen voor de baby’s. Tijdens de zomermaanden hangt er een schaduwdoek over een groot deel van de tuin. Als het erg warm weer is, zetten we verschillende zwembadjes neer waar we samen met de baby’s lekker met water kunnen spelen. We laten de kindjes nooit alleen met een badje!

Op stap met de baby’s

Als het weer het toelaat gaan we graag met de baby’s wandelen. In de Rivierenbuurt is zoveel te zien en de baby’s genieten er enorm van om lekker in de bolderkar of vierlingwagen te zitten en om zich heen te kijken. Wandelen langs de Amstel, de eendjes voeren of naar het Amstelpark. In overleg met ouders kunnen baby’s in de draagzak bij de pedagogisch medewerker.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding

Nieuws

Speelgoedbeurs

[14-02-2020] Eind januari zijn 3 kantoormedewerkers naar de speelgoedbeurs in Duitsland geweest. Nürnberg organiseert [...]