Kinderopvang

/Kinderopvang
Kinderopvang 2018-01-19T11:57:08+00:00

Kinderopvang Amsterdam

Kinderopvang Curious kids heeft 18 groepen in Amsterdam de Pijp, Amsterdam Rivierenbuurt en Amsterdam West. Curious Kids werkt met horizontale groepen. Dit houdt in dat de kinderen per leeftijdscategorie bij elkaar ingedeeld zijn. Wij hebben acht babygroepen van 3 tot 18 maanden, drie dreumesgroepen van 1 tot 2,5 jaar en vijf peutergroepen van 2 tot 3 jaar. Daarnaast hebben we twee peuterplusgroepen voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze groepen hebben een uitgebreid activiteitenprogramma en bereidt de kinderen voor op de overgang naar de basisschool.

Het is volgens ons belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk qua leeftijd op elkaar aansluiten. Op deze manier kan ook de begeleiding zich zoveel mogelijk op één specifieke ontwikkelingsfase richten. Baby’s hebben bijvoorbeeld veel rust en regelmaat nodig. Voor de peuters vinden wij het juist belangrijk dat ze meerdere keren per dag naar buiten kunnen en actief binnen en buiten bezig zijn. Door de groepen te scheiden kun je hier optimaal op inspelen.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding

Virtuele tour Curious Kids

[7-5-2018] Benieuwd naar een impressie van onze groepen? Neem dan een kijkje op onze [...]

Oudertevredenheidonderzoek 2017

[5-4-2018] De resultaten en feedback van het oudertevredenheidsonderzoek 2017 zijn binnen en geanalyseerd. Wij zijn [...]

Play It Forward!

[2-3-2018] Eens in de zoveel tijd bestellen we een lading aan nieuw speelgoed voor [...]