Kinderdagverblijf Amsterdam de Pijp

In Amsterdam de Pijp heeft Curious Kids Kinderopvang dertien horizontale groepen. Klik op de groep van uw voorkeur en lees alles over deze groep.

      Kinderdagverblijf Curious Kids Kinderopvang zit met vijf verschillende babygroepen, vier dreumesgroepen, drie peutergroepen en één peuterplusgroep  in Amsterdam de Pijp. Deze vestigingen met dagopvang bevinden zich op de Ceintuurbaan, Cornelis Trooststraat, Rustenburgerstraat, van Ostadestraat en de van Woustraat. Op de babygroepen verblijven kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot maximaal 2 jaar, op de dreumesgroepen van 1 tot maximaal 2,5 jaar, op de peutergroepen van 2 tot maximaal 4 jaar en op de peuterplusgroep van 3 tot maximaal 4 jaar.

      Deze locaties in de Amsterdamse Pijp liggen allemaal relatief gezien dicht bij elkaar, zeker de locaties op de Ceintuurbaan, Cornelis Trooststraat, van Ostadestraat en Rustenburgerstraat zijn op 5 minuten lopen van elkaar. Vanaf de Rustenburgerstraat naar de van Woustraat is het ongeveer 5-7 minuten fietsen.