Team Amsterdam West

Curious Kids West heeft twee horizontale groepen; een baby/dreumesgroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Op deze locatie werken op beide groepen vaste pedagogisch medewerkers.

Teamleden

Josine
JosinePedagogisch medewerkster
Josine heeft in juni 2012 haar diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald en inmiddels heeft zij al vele jaren ervaring in het werken met kinderen. Naast het werken als pedagogisch medewerkster op verschillende kinderdagverblijven, is zij ook au-pair geweest.

Zij heeft 3 maanden in Amerika gewoond met een gezin van drie jongens van 3, 6 en 9 jaar. Wat haar aanspreekt aan Curious kids is dat de kinderen warme biologische stoommaaltijden krijgen. Josine is van mening dat als een kind gezond eet, het meer energie heeft en zich daardoor beter kan ontwikkelen. De visie van Curious kids is dat ieder kind anders is en daardoor zijn eigen behoeftes heeft. Dit kan Josine heel goed terug zien op de werkvloer en dat maakt het werken in de kinderopvang ook zo leuk. Elke dag is anders en dat maakt het zo leuk. Wat heel belangrijk is voor Josine, is dat ze ieder kind kan bieden wat hij/zij nodig heeft.

Martine
MartinePedagogisch medewerkster
Martine heeft de opleiding MDGO-agogisch werk gedaan en is 25 jaar geleden begonnen met het werken in de kinderopvang. Ook heeft ze de opleiding tot Praktijkopleider gedaan.

Na deze opleiding heeft zij bij verschillende kinderopvangorganisaties als praktijkopleider gewerkt. Zij hield zich daar vooral bezig met alles wat met opleidingen binnen de kinderopvang te maken had. Bij Curious Kids werkt ze weer vol liefde op de babygroep. Ze vindt het erg leuk om op de babygroep te werken omdat baby’s een enorme ontwikkeling doorgaan in een relatieve korte tijd. Ieder kind is een individu en heeft zijn eigen ontwikkeling, in zijn of haar eigen tempo. Om dit te begeleiden en om ouders hierin te begeleiden en te adviseren vindt zij een bijzondere en waardevolle taak.

Kirsten
KirstenPedagogisch medewerkster
Kirsten heeft in 2011 haar opleiding tot Pedagogisch Medewerker afgerond. Inmiddels heeft zij al jaren ervaring in de kinderopvang.

Met haar enthousiasme, geduld, creativiteit en sociale karakter zet zij zoch volledig in voor de kindjes op de groep. Elke dag leert zij weer iets bij en ze is actief bezig met het stimuleren van de ontwikkeling van de kindjes. Kirsten werkt met veel enthousiasme bij Curious Kids.

Edibe
EdibePedagogisch medewerkster
Edibe heeft haar opleiding tot Pedagogisch Medewerker in 2014 afgerond. Sindsdien werkt zij heel graag bij de kinderopvang.

Ze heeft tijdens stages altijd goede ervaringen gehad met kinderen en vindt het belangrijk om op bewuste wijze met kinderen om te gaan. Zij vindt het erg belangrijk dat een kind vrij is en zelf ontdekt wat hij/zij kan. Edibe is zorgzaam, behulpzaam, begripvol, vriendelijk en creatief. Haar rustige karakter komt goed van pas op de werkvloer en in de omgang met kinderen.