Team de Musjes – babygroep

Teamleden

Pina
PinaPedagogisch medewerkster
Pina heeft 2 jaar met veel plezier stage gelopen op een dreumesgroep bij Curious Kids. Vanaf juni 2016 was zij een vast gezicht bij de dreumesgroep de Kikkertjes en vanaf januari 2017 heeft zij samen met haar collega’s de babygroep de Musjes opgestart.

Pina heeft een grote affiniteit met kinderen. Al van jongs af aan paste Pina op haar nichtjes en later heeft ze ook veel opgepast bij gezinnen met jonge kinderen. Tijdens haar stage en haar praktijkbegeleiding bij Curious Kids is Pina erachter gekomen dat de werkwijze van Curious Kids goed bij haar past: de positieve benadering vindt ze heel belangrijk in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Ze vindt het leuk om de ontwikkeling van het kind mee te maken en contact te maken met zowel kind als ouder. Tijdens het invalwerk bij Curious Kids heeft Pina ook haar niveau 4 behaald. Ze wil zichzelf graag blijven ontwikkelen en vooral nog meer leren over de ontwikkeling van de kinderen en welke activiteiten daarbij passen, om zo de ontwikkeling te stimuleren. Ze is assertief, ze heeft veel geduld en bovenal heeft ze veel liefde voor het vak.

Melissa
MelissaPedagogisch medewerkster
Melissa heeft de opleiding Onderwijsassistente gevolgd en deze heeft zij in 2008 afgerond. Gedurende haar opleiding heeft zij stage gelopen op openbare basisscholen en in het speciaal basisonderwijs.

Melissa vond het erg interessant om de werkwijze van verschillende pedagogen mee te maken en daarover te leren. Ze heeft als gastouder bij verschillende gezinnen gewerkt en is twee jaar werkzaam geweest op een babygroep bij een kinderdagverblijf in Almere. Het werken met kinderen geeft Melissa enorm veel voldoening. Zij draagt graag bij aan de zorg en ontwikkeling van kinderen. Zij vindt het enorm belangrijk dat ze een positieve benadering krijgen en rust ervaren. Dit komt ten goede aan hun zelfvertrouwen en ontwikkeling. Dit is ook één van de redenen waarom Melissa bij Curious Kids werkt, omdat de pedagogische visie die zij naleven goed aansluit op die van haar. Elk kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo en Melissa vindt het heel fijn om te zien dat Curious Kids dit op alle gebieden tegemoetkomt. Als pedagogisch medewerkster en als moeder is Melissa zorgzaam, rustig en geduldig. Ook is zij spontaan, vrolijk en vindt ze het heerlijk om op stap te gaan met de kinderen.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding