Team de Molletjes – peutergroep

Teamleden

Gulten
GultenPedagogisch medewerkster
Gulten heeft de opleiding Pedagogisch Werker op niveau 3 afgerond en sindsdien is ze werkzaam in de kinderdagopvang. Daarnaast heeft ze ook een aantal certificaten behaald om de zorg die ze aan de kindjes biedt te vergroten.
Momenteel heeft ze Bedrijfshulpverlening en EHBO voor kinderen op zak. Het is haar passie om met kinderen te werken en daarom doet ze dit werk met heel veel liefde. Elk kind is speciaal en heeft zijn eigen karakter. Dit maakt dat elke dag een nieuwe uitdaging is. Het is mooi om hen te zien ontwikkelen en hen hierbij te begeleiden. Daarnaast geven alle lieve lachjes en knuffels die zij van hen krijgt veel voldoening. Begin januari 2017 is zij bij Curious kids terecht gekomen. Wat haar heel erg aanspreekt is het beleid, de missie, visie en de kleinschaligheid van de groepen. Hierdoor kan ze de nodige zorg en aandacht aan de kinderen geven. Als pedagogisch medewerker heeft ze een goed inlevingsvermogen, is ze zachtaardig en heel positief ingesteld. Het is haar passie om te werken met kinderen. Gulten werkt 4 dagen per week op de groep.
Rosanne
RosannePedagogisch medewerkster
Rosanne is afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker aan het MBO. Daarna is ze verder gaan studeren op het HBO en heeft ze haar diploma Ecologische Pedagogiek behaald.

Tijdens beide opleidingen heeft ze veel ervaring opgedaan; zo heeft ze bij verschillende kinderdagverblijven op verschillende groepen gewerkt, bij een kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een beperking, en bij dagbesteding voor kinderen met autisme. Curious Kids spreekt haar aan vanwege de manier van werken, en dan met de name het positief opvoeden en benaderen van kinderen. Ook de biologische voeding voor kinderen vindt ze heel belangrijk. Kinderen geven haar een hoop energie. Ook het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en het leerproces van kinderen is iets wat ze heel interessant vindt. Door op een positieve en stimulerende manier om te gaan met kinderen, kunnen zij zich optimaal ontwikkelen. Ook daagt zij het kind uit om zijn/haar eigen grenzen en vaardigheden te ontdekken. Dit alles spelenderwijs en op het niveau van het kind.

Haar belangrijkste kwaliteiten zijn samenwerken met collega’s en ouders, open en eerlijke communicatie en doorzettingsvermogen. Deze competenties dragen bij aan het werken op de groep omdat hierdoor een optimale ontwikkeling van het kind bereikt kan worden.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding