Team de Bloemetjes – peuterplusgroep

Teamleden

Patricia
PatriciaPedagogisch medewerkster
Patricia heeft de opleiding SPW3 gedaan met de intentie om het onderwijs in te gaan. Ze vond echter de jongere kinderen veel leuker, waardoor ze na de opleiding niet naar de PABO is gegaan.

Ze is gaan werken op uitzendbasis in verschillende kinderopvangorganisaties, zowel kinderdagverblijven als buitenschoolse opvangmogelijkheden. Uiteindelijk is ze bij een kinderdagverblijf aan het werk gegaan en hier heeft ze een paar jaar met veel plezier gewerkt.

Curious Kids sluit goed aan bij haar pedagogische visie. De kleinere groepen in een huiselijke sfeer bieden veel mogelijkheden om echt individueel meer aandacht te kunnen geven aan de kinderen en hun ontwikkeling goed te stimuleren. Ze vindt het belangrijk om kinderen hun eigen identiteit te helpen zoeken en hun zelfvertrouwen te stimuleren. Ze biedt kinderen graag een veilige en leuke omgeving aan zodat ouders met een gerust hart hun kind aan haar kunnen toevertrouwen en kinderen het leuk vinden om de dag door te brengen met haar. Ze zal niet vaak aan de zijkant staan, terwijl de kinderen bezig zijn. Ze doet gezellig mee om hen van dichtbij te kunnen stimuleren in hun ontwikkeling.

Daphne
DaphnePedagogisch medewerkster
Daphne heeft in 2014 haar diploma voor MBO Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald. Van 2015 tot 2017 heeft ze de HBO-opleiding Logopedie gevolgd. Ze is daardoor erachter gekomen dat haar hart bij de kinderopvang ligt.

Momenteel volgt ze de HBO gerelateerde opleiding Pedagogisch Educatief Medewerker. Ze vindt werken in de kinderopvang en het werken met kinderen erg leuk en afwisselend. Geen dag is hetzelfde en elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen. Ze vindt Curious Kids een fijne organisatie omdat de kleinschaligheid van de groepen haar erg aantrekt en de visie gelijk staat aan haar visie. Ze wil kinderen zo veel mogelijk stimuleren en genoeg aandacht kunnen geven in hun ontwikkeling, hierbij rekening houdend met de verschillende behoeftes en tempo van ontwikkeling van de kinderen. Door veiligheid, positiviteit, geborgenheid, rust en regelmaat te bieden hoopt ze de eigenwaarde van de kinderen te versterken en dat de kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Ze omschrijft zichzelf als een sensitief, rustig, open en vrolijk persoon waarbij kinderen zich snel op hun gemak voelen.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding