Team de Vosjes – peuterplusgroep

Teamleden

Lindi
Lindi Pedagogisch medewerkster
Lindi heeft de opleiding SPW 4 afgerond. Als pedagogisch medewerker heeft ze gewerkt voor kinderdagverblijven in Rotterdam en Amsterdam, op zowel horizontale als verticale groepen.

Haar motivatie om met kinderen te werken ligt in het mogen overdragen van kennis en om te zien dat kinderen zich in groepsverband ontwikkelen tot een zelfstandig individu met een eigen kernkracht. Een samenwerking met ouders, verzorgers en de omgevingsfactoren vindt zij hierin zeer belangrijk. Als pedagogisch medewerker zet ze haar persoonlijke kwaliteiten dagelijks in door humor te hebben, serieus te zijn, respect te hebben voor het kind en teamwork. Vanaf juli 2019 werkt ze vier dagen per week bij de Vosjes.

Jamie
JamiePedagogisch medewerkster
Jamie is in 2011 afgestudeerd van de HBO-opleiding Social Work/Sociaal Pedagoog en is gespecialiseerd in autisme. In werkverband heeft ze twee jaar als nanny in een gezin gewerkt met drie kinderen van 2, 4 en 6 jaar.

Als pedagogisch medewerker vindt ze het enorm belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk ontdekken, dat hun horizon wordt verbreed en niet alleen maar binnen zitten op een dag. Haar krachten zijn haar engelengeduld, stressbestendigheid, rust, positiviteit, creativiteit en flexibiliteit. Ze is een echte teamworker en kan ook heel goed zelfstandig werken. Daarnaast is ze veel bezig met meditatie en yoga, houdt ze van liedjes zingen en dansen en heeft ze een passie voor gezonde voeding. Jamie werkt sinds juni 2019 bij de Vosjes.

Marylain
Marylain Pedagogisch medewerkster
Marylain heeft haar de diploma’s Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3 en 4 en HBO Pedagogiek behaald. Tijdens haar loopbaan in de kinderopvang heeft ze gewerkt op baby-, dreumes, – peuter-, en BSO- groepen.

Er is voor haar geen mooiere uitdaging in de kinderopvang dan het bieden van ontwikkelingsondersteuning aan zowel ouder(s) als kind. Ze werkt graag in een prettige, huiselijke sfeer en ze wordt ontzettend blij van de zichtbare diversiteit in het team. Ze hecht veel waarde aan communicatie, het geven van waardering en het tonen van begrip. Voor rust en regelmaat is het voor haar essentieel duidelijke afspraken te maken en grenzen te stellen. Vanaf augustus werkt zij op de Vosjes.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding