Team de Vosjes – peuterplusgroep

Teamleden

Lindi
Lindi Pedagogisch medewerkster
Lindi heeft de opleiding SPW 4 afgerond. Als pedagogisch medewerker heeft ze gewerkt voor kinderdagverblijven in Rotterdam en Amsterdam, op zowel horizontale als verticale groepen.

Haar motivatie om met kinderen te werken ligt in het mogen overdragen van kennis en om te zien dat kinderen zich in groepsverband ontwikkelen tot een zelfstandig individu met een eigen kernkracht. Een samenwerking met ouders, verzorgers en de omgevingsfactoren vindt zij hierin zeer belangrijk. Als pedagogisch medewerker zet ze haar persoonlijke kwaliteiten dagelijks in door humor te hebben, serieus te zijn, respect te hebben voor het kind en teamwork. Vanaf juli 2019 werkt ze vier dagen per week bij de Vosjes.

Madelin
MadelinPedagogisch medewerkster
Madelin heeft de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald en heeft meerdere jaren werkervaring met kinderen van 2,5 t/m 12 jaar (peuterklas en Naschoolse opvang).

Ze vindt het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen op alle verschillende ontwikkelingsgebieden. Ze biedt hierbij een liefdevolle, positieve manier waarbij er ook goed gekeken wordt naar het individu. Het werk geeft haar veel voldoening omdat ze de eerlijkheid en oprechtheid in hun emoties en gevoelens heel mooi vindt. Maar ook het kunnen opgaan in spelletjes, muziek, verhaaltjes en natuur. Ze staan nog open voor alle kleine  dingen in het leven! En de beginnende verbinding met leeftijdsgenootjes vindt ze bijzonder om te zien.

De gezellige lokalen bij Curious Kids, de ruimte voor individuele aandacht, uitstapjes en verschillende thema’s spreken haar aan. Ze vindt het belangrijk om ieder kind zijn eigen tempo te gunnen om te kunnen leren, daarom kan ze veel geduld opbrengen in haar werk met kinderen. Bijvoorbeeld in het stimuleren van de zelfredzaamheid bij peuters; hier neemt ze graag de tijd voor omdat hierdoor ook het zelfvertrouwen gelijk groeit bij kinderen. Een warme en liefdevolle sfeer wil zij met haar collega’s neerzetten waardoor je de kinderen veiligheid, geborgenheid en het vertrouwen biedt om (samen) de wereld spelenderwijs te ontdekken.

Marylain
Marylain Pedagogisch medewerkster
Marylain heeft haar de diploma’s Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3 en 4 en HBO Pedagogiek behaald. Tijdens haar loopbaan in de kinderopvang heeft ze gewerkt op baby-, dreumes, – peuter-, en BSO- groepen.

Er is voor haar geen mooiere uitdaging in de kinderopvang dan het bieden van ontwikkelingsondersteuning aan zowel ouder(s) als kind. Ze werkt graag in een prettige, huiselijke sfeer en ze wordt ontzettend blij van de zichtbare diversiteit in het team. Ze hecht veel waarde aan communicatie, het geven van waardering en het tonen van begrip. Voor rust en regelmaat is het voor haar essentieel duidelijke afspraken te maken en grenzen te stellen. Vanaf augustus werkt zij op de Vosjes.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding