Geschiedenis

Ik (Ananda Hagens) heb in 2008 succesvol mijn studie pedagogiek afgerond. Tijdens mijn studie en mede dankzij mijn ervaring in de kinderopvang heb ik een passie voor opvoeding, de ontwikkeling van het jonge kind en de benadering ervan ontwikkelt. Ik merkte dat er behoefte was aan kwalitatief goede kinderopvang. Mijn visie en gedachten met betrekking tot de ontwikkeling van het jonge kind sluiten hier goed op aan.

In augustus 2009 werd het idee geboren om een kinderdagverblijf te openen, waarin ik mijn eigen pedagogische visie met alle bijbehorende aspecten kan uitdragen. Vol enthousiasme en plezier heb ik in een aantal maanden het concept van Curious Kids uitgewerkt. Helaas bleek het daarna erg moeilijk te zijn om een goed pand te vinden dat aan alle eisen voldeed.

In de tussentijd heb ik Curious Kids de oppasservice opgezet. Hier ben ik in augustus 2011 weer mee gestopt, zodat ik mij helemaal kon richten op de kinderdagverblijven.

Toen ik de kans kreeg om kinderdagverblijf Sweetie over te nemen heb ik geen moment getwijfeld. Dit was het eerste pand van Curious Kids aan de Cornelis Trooststraat. Met veel passie en enthousiasme heb ik ervoor gezorgd dat dit een Curious Kids kinderdagverblijf is waar kwalitatief goede en kleinschalige kinderopvang wordt aangeboden.

Omdat uw kinderen het meest waardevolle zijn in uw leven vind ik een persoonlijke benadering enorm belangrijk. Ik besef hoe belangrijk de keuze voor een kinderdagverblijf is en heb dan ook veel persoonlijk contact met de ouders. Met de expertise en kennis van het team van Curious Kids ben ik ervan overtuigd dat Curious Kids een geweldige plek is waar uw kindje zich de eerste vier levensjaren optimaal kan ontwikkelen.

Ananda Hagens

Ananda Hagens werd op 17 Maart 1985 geboren in Scherpenzeel. Al op jonge leeftijd had zij een enorme affiniteit met kinderen. Vanaf haar twaalfde paste ze al op bij verschillende gezinnen. Op zeventienjarige leeftijd vertrok zij voor een jaar naar de Verenigde Staten om daar te studeren. Daar besefte zij dat ze van het werken met kinderen haar beroep wilde maken. Tijdens haar laatste jaar HAVO werkte Ananda via de thuiszorg bij verschillende gezinnen. Dit motiveerde haar om HBO-pedagogiek te gaan studeren in Amsterdam.

Tijdens deze studie bleek algauw dat organiseren en regelen bij Ananda in het bloed zat. Zo heeft zij vier jaar in de kwaliteitscommissie gezeten en is ze voorzitter geweest van de opleidingscommissie. Een eigen onderneming kon uiteindelijk dus ook niet uitblijven.

Tijdens haar studie heeft Ananda veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Zo heeft ze op een kinderdagverblijf en basisschool als pedagogisch medewerker gewerkt, ontwikkelingsprojecten in Amsterdam Zuidoost opgezet en kinderen met autisme in een orthopedagogische praktijk begeleid. Daarnaast werkte ze voor verschillende gezinnen als professionele nanny.

Door deze jarenlange ervaring en kennis is Ananda ervan overtuigd dat ze genoeg inzicht heeft gekregen in de ontwikkeling van kinderen, beleidsvoering en managementvaardigheden.

De rol van Ananda als eigenaresse van Curious Kids is allround op onder andere beleidsniveau en personeelsmanagement. Binnen Curious Kids houdt Ananda zich bezig met personeelsmanagement, beleid, financiën, uitbreiding en algemene administratie. Bij calamiteiten fungeert zij als achterwacht en is zij beschikbaar voor pedagogisch advies.

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding