Veiligheidsbeleid

//Veiligheidsbeleid
Veiligheidsbeleid 2017-01-20T10:16:25+00:00

Veiligheidsbeleid

Het bieden van een veilige omgeving en een gevoel van veiligheid voor het kind is een van de meest belangrijke pedagogische en veiligheidsdoelstellingen.  Als een kind zich veilig en vertrouwd voelt, is het instaat om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en exploratiegedrag te vertonen. Het gevoel van veiligheid bij het kind ontstaat door veel individuele aandacht en een liefdevolle benadering van de pedagogisch medewerker.  De manier waarop het veilige gevoel van het kind met betrekking tot het veilig voelen op het kinderdagverblijf wordt gewaarborgd, wordt beschreven in het pedagogisch beleid.

Daarnaast is het van levensbelang dat de omgeving waar het kind op het kinderdagverblijf verblijft, zowel binnen als buiten, vrij is gesteld van risico’s. Curious Kids heeft een gedetailleerde risico-inventarisatie ontworpen. Hierin is ieder mogelijk risico opgenomen, beschreven en zoveel mogelijk uitgesloten. Ook worden de maatregelen die getroffen moeten worden, indien het risico zich voordoet, helder beschreven. Daarnaast heeft Curious Kids een gedetailleerd veiligheidsbeleid ontwikkeld.
Voor het volledige veiligheidsbeleid van Curious Kids kunt u hier klikken.

 

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding

Nieuws

Virtuele tour Curious Kids

[7-5-2018] Benieuwd naar een impressie van onze groepen? Neem dan een kijkje op onze [...]

Oudertevredenheidonderzoek 2017

[5-4-2018] De resultaten en feedback van het oudertevredenheidsonderzoek 2017 zijn binnen en geanalyseerd. Wij zijn [...]

Play It Forward!

[2-3-2018] Eens in de zoveel tijd bestellen we een lading aan nieuw speelgoed voor [...]