Stagebeleid

//Stagebeleid
Stagebeleid 2017-01-20T10:16:25+00:00

Stagebeleid

Curious Kids vindt het belangrijk dat er zoveel mogelijk persoonlijke aandacht voor het individuele kind is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat pedagogisch medewerkers in opleiding in een goede praktijksituatie kunnen werken en leren waarin ze zich kunnen ontwikkelen tot volwaardig pedagogisch medewerker die zelfstandig op de groepen kunnen staan. Curious Kids biedt daarom aan stagiaires van verschillende pedagogische opleidingen stageplekken aan. Hierbij kan gedacht worden aan SPW niveau 3 en 4 en HBO Pedagogiek.

Curious Kids werkt met MBO en HBO stagiaires. Zij lopen stages van minimaal 1 jaar, van 1 tot 3 dagen in de week. We streven ernaar dat stagiaires langer bij ons blijven en stage lopen op verschillende groepen. Vaak gaan ze daarna bij een ander kinderdagverblijf weer ervaring opdoen. Deze stagiaires zijn boventallig. Dit houdt in dat ze niet in plaats van, maar naast een pedagogisch medewerker worden ingezet. Ze zijn er echt om te leren en de pedagogisch medewerkers te ondersteunen en staan niet als pedagogisch medewerker op de groep.

 

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding

Nieuws

Virtuele tour Curious Kids

[7-5-2018] Benieuwd naar een impressie van onze groepen? Neem dan een kijkje op onze [...]

Oudertevredenheidonderzoek 2017

[5-4-2018] De resultaten en feedback van het oudertevredenheidsonderzoek 2017 zijn binnen en geanalyseerd. Wij zijn [...]

Play It Forward!

[2-3-2018] Eens in de zoveel tijd bestellen we een lading aan nieuw speelgoed voor [...]