Reviews

/Reviews
Reviews 2018-02-28T16:26:34+00:00
Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'home' or 'Babygroep' or 'team' or 'ananda' or 'teambaby' or 'dreumesteam'

Reviews over Curious Kids

Op deze pagina leet u alle reviews geschreven door ouders van Curious Kids die zijn geplaatst op Vergelijkdekinderopvang.nl. Ook zijn de reviews afkomstig naar aanleiding van het Oudertevredenheidsonderzoek dat elke jaar gehouden wordt.

We were very happy with sending our son to Curious Kids Daycare. The women all had a very kind and loving approach with the children and all of their special touches including the photo collages we received and the art book at the end were very memorable. We would definitely recommend this daycare to anyone! We also loved the photos and updates throughout the day. It felt like we knew what was going on with our child and were included in their daily routine. Thank you curious kids!

We would definitely recommend this daycare to anyone! - Parents pre-toddler group

Wij zijn ontzettend blij dat ons kind een plekje heeft bij Curious Kids. De dames zijn ontzettend lief en zorgzaam voor Pelle en houden ons goed op de hoogte van zijn dagelijkse activiteiten. De communicatie verloopt prima en bij het ophalen wordt alles besproken van de dag. Wij laten Pelle met een gerust hart achter en krijgen altijd een blij kindje terug. In de wirwar van aanbod qua kinderdagverblijven is dit absoluut de juiste keuze geweest!

Wij laten Pelle met een gerust hart achter en krijgen altijd een blij kindje terug. - Ouders van de babygroep

Mijn vriend en ik kozen met veel enthousiasme voor Curious Kids vanwege de geboden kwaliteit, persoonlijke zorg en aandacht voor (biologische) voeding en ontwikkeling. We laten onze twee kindjes rustig achter bij de babygroep (Bijtjes) en peutergroep (Libellen) omdat we weten dat onze zoontjes goed verzorgd worden, genieten van de kindjes om hen heen en de uitjes, ontzettend veel leren, en we ’s avonds weer twee vrolijke en relaxte mannetjes ophalen. Bovendien worden we de hele dag op de hoogte gehouden van de activiteiten en het wel en wee van onze kids. De foto’s zijn fantastisch! Wij zijn fan!

Bovendien worden we de hele dag op de hoogte gehouden van de activiteiten en het wel en wee van onze kids. - Niels, Julietta, Robbe en Loek

Wij zijn bijzonder te spreken over Curious Kids, niet in de laatste plaats vanwege de betrokkenheid en zorgzaamheid van de pedagogisch medewerkers. Daarnaast ervaren wij de communicatie met zowel de leidsters als het kantoor als heel erg prettig en volledig.

Wij zijn bijzonder te spreken over Curious Kids - Joachim van Trommel en Eline van der Werf, ouders van Maas

Op de ochtend dat ik mijn dochter afzet bij Curious Kids staan de leidsters met hun warme uitstraling en vrolijke lach al op haar te wachten. Weg is die meid van mij, want er is zoveel te doen en te beleven. Ik zit nog maar net op mijn werkplek of het eerste ‘whatsappje’ komt al binnen, bomvol vrolijke foto’s, filmpjes en verhalen over wat ze allemaal uitspookt. Ontzettend fijn dat ik op deze manier op de hoogte wordt gehouden. Bijzonder belangrijk vind ik dat CK yoga en muziekles aanbiedt (al vanaf de babygroep :-). Daarnaast is biologisch en suikervrij voedsel echt voor mij een voorwaarden. Zodra de avond valt en ik met alle papa’s en mama’s sta te trappelen om de kinderen op te halen, zie ik een stralend kind die ik soms maar moeilijk mee krijg. Er is altijd tijd voor een praatje met de leidster over hoe ze de dag heeft beleefd.  Ik was bevooroordeeld over kinderdagverblijven, maar ik ben ongelofelijk blij verrast met Curious Kids. Het is echt een meerwaarde voor de opvoeding van mijn dochter. Ik raad iedereen Curious Kids dan ook van harte aan.

Het is echt een meerwaarde voor de opvoeding van mijn dochter. - Mariken

Wat had ik het moeilijk om mijn kind weg te brengen naar het kinderdagverblijf.. maar na Curious Kids vind ik het bijna net zo erg om mijn kind er weer af te halen! Curious Kids sluit perfect aan op de behoeften per leeftijdsfase van je kind! Dit natuurlijk door de individuele fysieke en pedagogische inrichting per groep. De leidsters zijn bekwaam, lief en oprecht. Aan hun houding naar je kind toe, de houding van je kind naar hen toe, de overdracht naar de ouders toe merk je de oprechte liefde en betrokkenheid voor de kids! Je kind krijgt genoeg ruimte om zichzelf te ontwikkelen en met de eigen emoties om te gaan. De vele extra activiteiten zijn bijna een traktatie voor je kind! Thuis begint mijn zoontje spontaan yoga te doen die hij er geleerd heeft en op het kinderdagverblijf geniet volop van de muzieklessen. Er wordt met mooi weer lekker veel buiten gespeeld, inclusief regelmatig bezoekjes aan Artis! Ik hoef me verder ook geen zorgen te maken over zijn voeding, want daar is ook al met oog op gezondheid en gedrag goed over nagedacht.. en het allerleukste is natuurlijk als je zomaar verrast wordt met leuke foto’s en filmpjes via Whatsapp. Naast dit heb je ook nog elke keer weer een leuk verhaal in het boekje van je kind over het verloop van zijn/haar dag! Lieve ouders, zoeken jullie een gezellig, knus, warm en bewust kinderdagverblijf voor je kind met heel veel extra’s? Dan is Curious Kids zeker een aanrader! Ga zo door team Curious Kids!

Curious Kids sluit perfect aan op de behoeften per leeftijdsfase van je kind! - R. & Sheila!

Wij hebben de opvang bij Curious Kids als heel positief ervaren. Wat een attente leidsters. Zo zorgzaam, zo lief voor Benja. Het is altijd moeilijk om je kind voor het eerst weg te brengen maar bij Rita, Jolien en Martine was dit geen probleem! Er was veel aandacht voor kind én ouder (goede informatie overdracht waarbij je ziet dat ze tijd en moeite investeren om jouw kind te kennen). Daarnaast heeft Benja zich heel goed ontwikkeling. Hij eet goed, slaapt goed. Niet anders dan thuis. En we zijn heel positief over alle extra’s zoals muziek en yoga, en de leuke app-jes die we door de dag heen kregen. Wij vinden de dames echt heel bijzonder en we gaan ze missen!

Wij vinden de dames echt heel bijzonder en we gaan ze missen! - Birte en Tom

We were looking for a day care where our daughter is more than just-a-number. After visiting couple of day care centres and doing some research online, we concluded that Curious-Kids is the place, we were looking for. Very happy that we made the right choice. Now our daughter is in curious kids, 3 days a week and it is amazing to see her grow and learning more and more stuff every day. The daily note book, which describes what our daughter has been doing most of the day, is special. The staff is very sweet, thoughtful and very helpful.

More than just a number, Saad & Ainee

 

Wij zijn ontzettend te spreken over Curious Kids. De persoonlijke benadering sprak ons meteen erg aan. Het is erg fijn dat de groepen klein zijn en er veel aandacht is voor de kinderen. De leidsters zijn allemaal erg bekwaam, goed in de communicatie naar de ouders én enorm lief voor de kinderen. Voor ons is het feit dat er ’s middags warm wordt gegeten ook een groot pluspunt. Wij kunnen Curious Kids aan iedereen die op zoek is naar een kinderdagverblijf waar met liefde en zorg wordt gewerkt van harte aanbevelen.

 

Zeer te spreken, Lotte & Tjeerd

Geweldig kinderdagverblijf! Zoals al in een andere review staat is het inderdaad een pareltje! Het kinderdagverblijf is kleinschalig, dus kleinere groepen wat erg fijn is. De leidsters (pedagogisch medewerksters) zijn hoger opgeleid en/of zeer ervaren en boven alles erg lief en betrokken. Er is veel stabiliteit, altijd vaste leidsters op de groepen en zeer weinig verloop. Heel prettig en stabiel dus voor de kinderen. Het eten voor de kinderen is verantwoord en lekker. Al het eten is biologisch en bij de lunch wordt er warm gegeten. Uiteraard wordt er ook geen suiker gebruikt. De dagelijkse overdracht is meer dan uitvoerig. De kindjes hebben een boekje dat mee naar huis gaat. Thuis schrijven wij wat er bij ons speelt, wat wij belangrijk vinden om te vertellen aan de leidsters. Bij het ophalen krijgen we zowel een uitvoerige mondelinge overdracht als het boekje mee, waarin de gebeurtenissen van de dag staan. Heel fijn om te lezen en als plus ook nog eens een ontzettend mooi aandenken voor later natuurlijk. Verder worden er veel extra’s geboden op de groep zoals wekelijks muziekles, kinderyoga en kinderdrama. Aan de ouders worden er geregeld cursussen en workshops aangeboden (o.a. kinder EHBO en pedagogische workshops). Het kinderdagverblijf wordt geleid door de twee professionele maar vooral aardige en betrokken eigenaressen (Ananda en Sietske). Via de nieuwsbrief en email worden alle ouders door hen zeer goed op de hoogte gehouden van alles wat er speelt. Wij zijn echt enorm tevreden, we zouden niet beter kunnen wensen.

Geweldig kinderdagverblijfBodill

We couldn’t be more pleased with CuriousKids. Both of our children go there (one at the baby group; one at the toddler group), and they love it too. From the thoughtful toys and activities, to the personalized attention to each child’s unique needs, to the home-made lunches and healthy menus daily, to the lengthy daily comments in their creche books (even in English for my not-so-good Dutch needs), it is everything we could ask for in a creche. That, and the staff are the sweetest, most thoughtful people around. It makes it a lot easier to drop off your children on the way to work when you know they are in such good hands.

Very pleasedDDB

Voor de geboorte van ons dochtertje in juni 2012, hadden we verscheidene creches bezocht. Daar de wachtlijsten op dat moment nog erg lang waren, hebben wij ons bij een aantal ingeschreven. Curious Kids stond bij ons echter op nr. 1 en we zijn dan ook erg blij dat ons dochtertje bij CK terecht kon.Het enthousiasme van de eigenaren sprak ons erg aan. Ze zijn erg gepassioneerd en je merkt dat alles voortkomt uit hun liefde voor kinderen. Alles is iin de puntjes geregeld. het feit dat er een warme biologische hap aangeboden wordt, was voor ons ook heel belangrijk. We hoeven ons geen zorgen te maken dat ons kindje ongezonde dingen wordt voorgeschoteld. De extra activiteiten zoals baby yoga en de muziekles zijn ook helemaal leuk. Ons dochtertje gaat nu alweer 4 maanden naar deze creche en we zijn erg tevreden. De leidsters houden rekening met onze wensen en zijn ook erg betrokken. Ze geven een goede overdracht en we merken dat ze liefde hebben voor de kids. We kunnen deze kdv alleen maar aanbevelen!

Nr 1. !Marianne en Darren

Wij kunnen ons geen betere opvang voor onze kinderen voorstellen. Er wordt door de vakkundige en lieve leidsters goed naar de behoeftes van het kind gekeken. We laten onze kinderen hier met een gerust hart achter. Ze zijn blij als ze erheen gaan en als ze opgehaald worden. Ook voor de ouders is veel aandacht bij de overdracht en dat is prettig. Iedereen weet zo hoe het met het kind gaat.

Er is geen betereonbekend

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding

Sinds mei 2012 zit onze zoon op dit kinderdagverblijf. Mijn vriendin wilde onze Boris echt op dit verblijf, om o.a. het biologische eten en de aandacht die kinderen krijgen. Dit samen met de horizontale groepsverdeling kon ik geen nee zeggen. Vanaf de eerste dag wordt Boris uitstekend ontvangen door zeer geschikte begeleiders. We brengen hem met liefde naar dit verblijf toe. Omgang met de kinderen en de ouders is fantastisch. De wekelijkse muziekles vind hij helemaal te gek. Het is heel leuk om aan het eind van de dag het schriftje te lezen over wat hij allemaal heeft meegemaakt. In maart gaat hij naar de Dreumes groep. Ben zeer benieuwd!

Helemaal tevredenManja & Jeroen

Curious kids is een top kinderdagverblijf; vooral het gezonde warme eten voor de kids en de persoonlijke betrokkenheid van de oprichtsters maakt het tot een feest om je kinderen er naar toe te brengen.

Top kinderdagverblijfLetitia Mukherjee

Curious Kids is a wonderful day care! We are very happy with every aspect of our daughter’s experience there. All of the teachers are very warm and well-trained, and the location itself is always clean, welcoming, and well-maintained. The owners and founders, Ananda and Sietske, have thought through every detail of how to meet the childrens’ and parents’ needs and how to run a quality program. They continually impress us with their professionalism and strong personal approach to running their business. Curious Kids is highly recommended!

A wonderful day care!onbekend

Curious Kids is een pareltje in de opvangwoestijn van de Amterdamse Pijp. Alle 3 de vestigingen zijn kort na elkaar geopend en worden elk jaar opgefrist (ook als het niet echt nodig is). Geen kapot meubilair, vieze hoekjes of gaten in de muur, ook al zijn het oude pandjes. Het warme (t)huiskamergevoel is optimaal door de kleine, lange overzichtelijke ruimte. Een pijpenla, zoals zoveel pandjes in de Pijp. Maar er is goed omgegaan met de ruimte en echt verschillende “wereldjes” gecreeerd voor de kids. Mijn dochter kwam pas in de dreumesgroep op de creche, dus de snoezelbox hebben we niet meer mogen meemaken….maar wat is DAT een aanwinst voor een babygroep. Door de continue communicatie met de ouders voel je je betrokken bij zowel (dagelijkse) leiding, als de ouders van de andere kindjes. De vele (gratis) workshops en borrels dragen hier natuurlijk ook aan bij. Niet alleen worden de boekjes trouw en VOL geschreven, vanuit kantoor is minimaal 1x per maand (nuttig) bericht. De CV’s van leidsters en stagaires worden altijd aan de ouders gestuurd, zodat je nooit een vreemd gezicht op de groep aantreft (als dat al gebeurt). Bij onze vorige creche stonk het altijd een beetje zurig, wist je nooit wie op welk moment op de groep stond en had mijn dochter altijd wel luieruitslag, een scheur of een bult zonder dat iemand er iets over kon vertellen. Dat is me bij Curious Kids nog nooit overkomen! Wat een toewijding van het personeel, wat een oase van rust in de hektiek van de drukke werkdag. Er is geen betere plek om je kindje achter te laten (en eigenlijk zou je zelf ook de hele dag wel willen snoezelen of naar yoga of muziekles). Een aanrader!

Pareltje in de Amsterdams PijpM.E. de Bruijn-Bruning

Als kritische moeder ontzettend tevreden over Curious Kids. De leidsters zijn geweldig, de aandacht is heel persoonlijk op alle vlakken. Elke dag wordt in het boekje geschreven over het dagritme, de nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen. De voeding is biologisch en ’s middags wordt er warm eten geserveerd. Ruime aandacht voor allergien of andere voorkeuren. Al het speelgoed is van hout. Alles is goed schoon. Er wordt veel geknutseld en buitengespeeld. Kortom, ontzettend blij dat een creche als deze bestaat in Amsterdam.

Leidsters zijn geweldigS.H. Gerritsen-Overakker

I love Curious Kids! More importantly, so does my daughter! We started at Curious Kids when she was 5 months old and I’ve never had to call and check whether she’s ok, because I knew she was well looked after. They give the children the space to explore by themselves and are very positive in their approach, so the children are happy. I think it would be hard to find a better daycare and I would highly recommend them to anyone. Thank you for all the hard work – keep it up!

I love Curious Kids!onbekend

Echt een geweldig kinderdagverblijf. Wij zijn zeer tevreden met de leidsters, zij verdiepen zich in elk individuele kind en bieden zo de allerbeste hulp. Ze hielpen ons kind goed over de aanvankelijke aarzelingen heen, hierdoor lukte het al vrij snel om hem met veel plezier naar binnen te zien gaan. Bij het halen is altijd een ontspannen sfeer, ook de communicatie is uitgebreid en goed. Voor ons een schot in de roos!

Schot in de roos!Onne en Suzan

Kleinschalig maar professioneel kinderdagverblijf met persoonlijke benadering. Goede communicatie en ons zoontje is er helemaal happy, ook als we hem een keer wat later op komen halen.

Kleinschalig, maar professioneelEwout & Barbara

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding

We are extremely satisfied with our experience at Curious Kids. The teachers are attentive and kind and treat our daughter as their own. The daily written communication in the diary is something we appreciate daily and will treasure forever. We highly recommend Curious Kids.

Extremely satisfiedRoxanne and Alfonso

Een van de weinige kinderdagverblijven waar heel goed nagedacht wordt over wie er met je kind omgaat en op welke manier. Zo’n gerust gevoel om mijn zoontje daar achter te laten. Hij komt elke ochtend lachend binnen en ik haal hem zeer tevreden weer op.

Wordt goed nagedachtEva

Uiterst professioneel en toch ook heel persoonlijk. Ik breng mijn baby (6 mnd) met een goed gevoel hier naartoe. Met name de ‘snoezelhoek’ is fantastisch! Dat heb ik thuis allemaal niet natuurlijk.

Uiterst professioneelA. van de Weert

Zeer goede creche. Iets duurder dan gemiddelde creche, maar zeker waard. Niet over twijfelen. Vele extra’s; warm biologisch eten in middag, houten speelgoed, veel individuele aandacht, inzoomend op wat kind specifiek leuk vindt/nodig heeft. Hoog opgeleid personeel, geen wisselende krachten.

Zeer goede crecheD. Scheepens

Hoe moeilijk ik het ook vond om mijn dochter naar de creche te brengen. Hoe blij ben ik nu dat zij een plek heeft waar ze wordt gemotiveerd en gestimuleerd. Ze komt niets te kort…ik denk vaak…had ik maar vandaag yogales of muziekles. Het is echt fijn dat ik weet dat zij de aandacht krijgt als ik aan het werk ben en dat de leidsters en de eigenaressen alles doen om mijn dochter een leuke dag te bezorgen. En ook de ouders komen niets te kort met maandelijkse nieuwsbrieven, borrels en workshops over opvoeding en de ontwikkeling van het kind. Beter kun je je het niet wensen…en die prijs…ach, koop ik een jurkje minder in de maand…is ineens niet meer belangrijk als je weet dat zij het zo goed heeft!

Had ik maar yogalesMirjam Tonkens (moeder van Lotte)

Wij zijn 6 maanden geleden naar de andere kant van de stad verhuisd. Dat betekent een flinke reistijd om onze zoon van 2,5 jaar naar Curious Kids te brengen maar dat is het meer dan waard. Er wordt iedere dag als het weer het toelaat buiten gespeeld, er wordt dagelijks gezongen en veel geknutseld. Er is iedere dag een gezonde, warme, biologische maaltijd en er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind. Dagelijks krijg ik een geschreven verslagje van de dag in het boekje van mijn zoon. Wat heeft hij die dag gedaan, was hij vrolijk of juist niet, hoe ging het met eten, slapen en spelen, bijzonderheden, het staat er allemaal in. Ik vind het erg fijn dat mijn kind in deze vertrouwde en veilige omgeving is en dat hij het naar zijn zin heeft als ik moet werken.

Iedere dag buitenMartine ter Horst

Our little boy has been with Curious Kids for two and a half years, since Ananda and Sietske opened the first location on Cornelis Troostplein. We have always been very happy with CK and the way our boy rushes inside the door tells us a lot about how happy he is to be there. There is a lot of attention on ensuring a pedagogically sound environment, the ratio of staff to children is impressively high, and the communication with the parents is outstanding. We would definitely recommend this daycare!

The ratio of staff to children is impressively highGabriele Giuseppini

I highly recommend Curious kids daycare. My daughter has been attending for 6 months and is very happy there, she loves all the staff and when I collect her at the end of the day she is always smiling, well rested and well fed! We have excellent communication with the team and I feel very confident of all aspects of the childcare. Curious kids is slighly more expensive but this is justified to us through the quality of individual care, hot biological meals and facilities.. also some nice extras such as music and yoga classes.

Excellent communication with the TeamEmma Cook

Wij kunnen ons geen betere opvang voor onze kinderen voorstellen. Er wordt door de vakkundige en lieve leidsters goed naar de behoeftes van het kind gekeken. We laten onze kinderen hier met een gerust hart achter. Ze zijn blij als ze erheen gaan en als ze opgehaald worden. Ook voor de ouders is veel aandacht bij de overdracht en dat is prettig. Iedereen weet zo hoe het met het kind gaat.

Geen betere opvangonbekend

Wij zijn ontzettend blij met deze crèche! Na een eerdere minder positieve ervaring. Kleine groepen, deskundige en betrokken leuke leidsters, zeer gemotiveerde en enthousiaste leidinggevenden, die flexibel zijn en open staan voor onze wensen

Ontzettend blij!onbekend

We hebben Curious Kids met zorg uitgekozen, na een minder positieve ervaring bij een andere creche in de buurt. CK wordt gerund door twee jonge onderneemsters, die een hele goede visie hebben op kinderopvang. Bij alles staan de kinderen centraal. De leidsters zijn stuk voor stuk toppers, vaak met een HBO opleiding. Er is veel aandacht voor pedagogiek, maar dat wordt de kinderen niet opgedrongen. Er blijft veel ruimte voor lekker spelen. Kinderen maken op deze creche een bovengemiddelde ontwikkeling door. Bv doordat er standaard muziekles, yoga en toneelles is. De uurprijs van de creche is wat aan de hoge kant, maar gaat begin 2013 omlaag. Dat scheelt zo flink in de eigen bijdrage. De creche heeft drie locaties, die vlak bij elkaar zitten. Een voor babies, een voor dreumessen en een voor peuters. Wat ons betreft een grote aanrader.

Kinderen staan centraalRoderic Evans-Knaup

Curious kids is een top kinderdagverblijf! De gezonde warme hap zorgt voor minder stress bij thuiskomst en de persoonlijke betrokkenheid van de leidesters en oprichtsters maakt het tot een feest om je kinderen er naar toe te brengen.

top kinderdagverblijfLetitia Mukherjee

Mooi, uniek, fantastisch creche. Ik kan niet een beter plek bedenken voor mijn kinderen. Alles klopt gewoon

Mooi, uniek, fantastischRebecca Sherer

Gratis rondleiding

Vraag nu geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Kom zelf kijken en ervaar Curious Kids.
Gratis rondleiding